
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- зелень на (свій) смак;
- солодкий перець – 0,5 шт.;
- шинка або ковбаса;
- борошно;
- сир на (свій) смак;
- сіль і перець.
Процес приготування:
- Кабачок очищаємо від шкірки. Можна і не чистити, якщо овоч у вас молодий. Ріжемо на товсті кружальця і акуратно чайною ложкою виймаємо середину, щоб у нас залишилися щільні кільця з кабачка.
- Борошно змішати з сіллю, перцем, різними спеціями на ваш смак і висипаємо його в пакет.
- У пакет до борошна кладемо кільця кабачків і перемішуємо.
- Для начинки змішуємо яйця з сіллю і перцем, тертим сиром, кубиками ковбаси або шинки, дрібним кубиком солодкого перцю і зеленню.
- Розігріваємо олію і обсмажуємо кільця з одного боку, перевертаємо і викладаємо всередину начинку.
- Коли підрум’яниться, перевертаємо і обсмажуємо ще на другій стороні. При подачі посипаємо рубаною зеленню.
Смачного!
https://youtu.be/hnV0X9mR3a4