Цей рецепт кабачків ви ніколи не забудете. Просто спробуйте!

Цей рецепт кабачків ви ніколи не забудете. Просто спробуйте!
Цей рецепт кабачків ви ніколи не забудете. Просто спробуйте!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • зелень на (свій) смак;
  • солодкий перець – 0,5 шт.;
  • шинка або ковбаса;
  • борошно;
  • сир на (свій) смак;
  •  сіль і перець.

Процес приготування:

  1. Кабачок очищаємо від шкірки. Можна і не чистити, якщо овоч у вас молодий. Ріжемо на товсті кружальця і акуратно чайною ложкою виймаємо середину, щоб у нас залишилися щільні кільця з кабачка.
  2. Борошно змішати з сіллю, перцем, різними спеціями на ваш смак і висипаємо його в пакет.
  3. У пакет до борошна кладемо кільця кабачків і перемішуємо.
  4. Для начинки змішуємо яйця з сіллю і перцем, тертим сиром, кубиками ковбаси або шинки, дрібним кубиком солодкого перцю і зеленню.
  5. Розігріваємо олію і обсмажуємо кільця з одного боку, перевертаємо і викладаємо всередину начинку.
  6. Коли підрум’яниться, перевертаємо і обсмажуємо ще на другій стороні. При подачі посипаємо рубаною зеленню.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!