Цей рецепт мені дістався від бабусі. Навіть не думала, що вийде так смачно!

Цей рецепт мені дістався від бабусі. Навіть не думала, що вийде так смачно!
Цей рецепт мені дістався від бабусі. Навіть не думала, що вийде так смачно!

Інгредієнти:

  • М’ясо філе – 300-400 г
  • Цибулина – 1 шт.
  • Макарони – 300-400 г
  • Капуста – 300 г
  • Морква – 1 шт.
  • Олія – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Зелень – за смаком

Рецепт приготування:

  1. М’ясо ріжемо маленькими шматочками, обсмажуємо на олії. Додаємо дрібно нарізану цибулю.
  2. Заливаємо м’ясо водою (150 мл), солимо, додаємо лавровий лист і тушимо під кришкою 20-30 хвилин.
  3. Свіжу капусту нарізаємо соломкою, моркву натираємо на грубій тертці.
  4. На іншій сковороді розігріваємо олію, викладаємо капусту і моркву. Солимо і тушимо до готовності капусти (близько 15 хвилин). Додаємо зелень, перемішуємо.
  5. В підсоленій воді відварюємо макарони.
  6. Готові макарони змішуємо з м’ясом і капустою.
  7. Все перемішуємо і можна одразу ж подавати до столу.

Смачного!