Цей рецепт облетів весь інтернет! Дуже смачно на святковий стіл, або просто на обід чи вечерю

Цей рецепт облетів весь інтернет! Дуже смачно на святковий стіл, або просто на обід чи вечерю
Цей рецепт облетів весь інтернет! Дуже смачно на святковий стіл, або просто на обід чи вечерю

Інгредієнти:

  • м’ясо свинини – 400 г
  • картопля – 500 г
  • яйце – 4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • сир – 150 г
  • олія, сіль – на (свій) смак
  • борошно – 3 ст.л.
  • перець чорний мелений – на (свій) смак 

Процес приготування:

  1. Картоплю тремо на грубій тертці і заливаємо холодною водою, промиваємо три рази і віджимаємо. Перекладаємо в миску. Туди ж натираємо цибулину, розбиваємо яйця, додаємо сіль, борошно, перемішуємо до однорідної маси.
  2. М’ясо ріжемо порційно і відбиваємо. Солимо, перчимо, на кожен шматочок натираємо часник.
  3. Тепер розігріваємо олію на сковороді і викладаємо на неї картопляну суміш, залишаємо смажитися на невеликому вогні.
  4. Два яйця збиваємо виделкою в тарілці і змочуємо м’ясо в отриманому клярі. Кладемо його на картоплю, зверху покриваємо ще одним шаром картопляної маси і обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини на повільному вогні.
  5. Потім перекладаємо м’ясо на застелене пергаментом деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. За 2 хвилини до готовності посипаємо м’ясо тертим сиром.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!