Цей рецепт облетів весь інтернет! Дуже смачно на святковий стіл, або просто на обід чи вечерю

Інгредієнти:

  • м’ясо свинини – 400 г
  • картопля – 500 г
  • яйце – 4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • сир – 150 г
  • олія, сіль – на (свій) смак
  • борошно – 3 ст.л.
  • перець чорний мелений – на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Картоплю тремо на грубій тертці і заливаємо холодною водою, промиваємо три рази і віджимаємо. Перекладаємо в миску. Туди ж натираємо цибулину, розбиваємо яйця, додаємо сіль, борошно, перемішуємо до однорідної маси.
  2. М’ясо ріжемо порційно і відбиваємо. Солимо, перчимо, на кожен шматочок натираємо часник.
  3. Тепер розігріваємо олію на сковороді і викладаємо на неї картопляну суміш, залишаємо смажитися на невеликому вогні.
  4. Два яйця збиваємо виделкою в тарілці і змочуємо м’ясо в отриманому клярі. Кладемо його на картоплю, зверху покриваємо ще одним шаром картопляної маси і обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини на повільному вогні.
  5. Потім перекладаємо м’ясо на застелене пергаментом деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. За 2 хвилини до готовності посипаємо м’ясо тертим сиром.