Інгредієнти:
- м’ясо свинини – 400 г
- картопля – 500 г
- яйце – 4 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зуб.
- сир – 150 г
- олія, сіль – на (свій) смак
- борошно – 3 ст.л.
- перець чорний мелений – на (свій) смак
Процес приготування:
- Картоплю тремо на грубій тертці і заливаємо холодною водою, промиваємо три рази і віджимаємо. Перекладаємо в миску. Туди ж натираємо цибулину, розбиваємо яйця, додаємо сіль, борошно, перемішуємо до однорідної маси.
- М’ясо ріжемо порційно і відбиваємо. Солимо, перчимо, на кожен шматочок натираємо часник.
- Тепер розігріваємо олію на сковороді і викладаємо на неї картопляну суміш, залишаємо смажитися на невеликому вогні.
- Два яйця збиваємо виделкою в тарілці і змочуємо м’ясо в отриманому клярі. Кладемо його на картоплю, зверху покриваємо ще одним шаром картопляної маси і обсмажуємо з кожного боку по 2 хвилини на повільному вогні.
- Потім перекладаємо м’ясо на застелене пергаментом деко і ставимо в духовку на 25 хвилин при 180 градусах. За 2 хвилини до готовності посипаємо м’ясо тертим сиром.