Цей рецепт повинен бути в кожної господині! Кабачкова ікра, як в дитинстві з магазину! (Консервація)

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 кг;
  • морква і цибуля – по 1 кг;
  • томатна паста – 2 великі ложки;
  • часник;
  • оцет – 3 ст.л.;
  • сіль – 3 ч.л;
  • перець чорний і червоний.

Процес приготування:

  1. Кабачки ріжемо на невеликі шматочки. Вибирайте молоді кабачки, щоб не чистити шкірку.
  2. Цибулю ріжемо шматочками, моркву тремо на тертці.
  3. Кабачки викладаємо в сковороду і накриваємо кришкою. Тушкуємо 30 хвилин до м’якості.
  4. Викладаємо кабачки в інший посуд і смажимо цибулю в невеликій кількості олії до напівпрозорості. Також прибираємо зі сковороди.
  5. Обсмажуємо моркву до м’якості.
  6. Даємо овочам охолонути.
  7. Всі овочі перебиваємо за допомогою блендера.
  8. Ставимо масу на вогонь і доводимо до кипіння, тушкуємо 15 хвилин.
  9. Додаємо сіль, оцет і томатну пасту, варимо 15 хвилин.
  10. Вливаємо ще 1 ложку оцту і тушкуємо 2 хвилини.
  11. Банки вже повинні бути стерилізованими.
  12. Розкладаємо кабачку ікру по банках, закручуємо кришками і залишаємо охолоджуватися.
  13. Зберігаємо в прохолодному місці.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!