
Інгредієнти:
- Буряк – 1 шт.
- Варена яловичина або телятина – 600-700 г
- Червона цибуля – 1 шт.
- Консервований горошок – 1 банка
- Солоні або мариновані огірки – 4 шт.
- Майонез – 3-4 ст. л.
- Сіль, перець за смаком
Маринад для цибулі:
- Вода – 100 мл
- Яблучний оцет – 3 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
Приготування:
- Заздалегідь відварити м’ясо та буряк.
- Цибулю нарізаємо півкільцями. У мисці змішуємо цукор, яблучний оцет і вливаємо воду. У готовий маринад додаємо цибулю.
- М’ясо, огірки і буряк нарізаємо тонкою соломкою. Відправляємо інгредієнти в миску.
- Додаємо консервований зелений горошок, мариновану цибулю (маринад злити), спеції за смаком і заправляємо салат майонезом. Перемішуємо і одразу подаємо на стіл.

Відео-рецепт приготування можна подивитися тут .