
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- сир домашній – 400 г;
- горіхи волоські – 70 г;
- базилік – 30 г;
- часник – 3 зубчики;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування:
- Беремо великі, молоді кабачки та ріжемо на шматки, висотою 6 – 7 см. Чайною ложкою виймаємо м’якоть (не викидаємо).
- Ставимо кабачки в форму для запікання, солимо і посипаємо сумішшю перців.
- Ставимо в духовку і запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
- М’якоть дрібно ріжемо ножем і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами і сиром.
- Додаємо свіжий базилік та іншу зелень на (свій) смак, подрібнений часник.
- Начинку добре вимішуємо, солимо і перчимо до смаку.
- Розкладаємо начинку в кабачки і відправляємо назад в духовку на 20 хвилин.