Ці кабачки не встигаю подавати на стіл! Без яєць, фаршировані кабачки в духовці!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • сир домашній – 400 г;
  • горіхи волоські – 70 г;
  • базилік – 30 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування:

  1. Беремо великі, молоді кабачки та ріжемо на шматки, висотою 6 – 7 см. Чайною ложкою виймаємо м’якоть (не викидаємо).
  2. Ставимо кабачки в форму для запікання, солимо і посипаємо сумішшю перців.
  3. Ставимо в духовку і запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
  4. М’якоть дрібно ріжемо ножем і змішуємо з подрібненими волоськими горіхами і сиром.
  5. Додаємо свіжий базилік та іншу зелень на (свій) смак, подрібнений часник.
  6. Начинку добре вимішуємо, солимо і перчимо до смаку.
  7. Розкладаємо начинку в кабачки і відправляємо назад в духовку на 20 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!