Цю пісну гарячу страву можна приготувати на обід, вечерю і навіть на святковий стіл! Виходить дуже смачно і ситно

Цю пісну гарячу страву можна приготувати на обід, вечерю і навіть на святковий стіл! Виходить дуже смачно і ситно
Цю пісну гарячу страву можна приготувати на обід, вечерю і навіть на святковий стіл! Виходить дуже смачно і ситно

Інгредієнти:

  • картопля – 400 г
  • борошно – 300 г
  • печериці – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 70 мл
  • томатна паста – 2 ст.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • прованські трави (сухі) – 1 ч.л.
  • кип’ячена вода – 200 мл
  • кріп – пучок

Рецепт приготування:

  1. Картоплю чистимо, ріжемо шматочками і ставимо варити.
  2. Цибулю ріжемо кубиками, гриби невеликими шматочками.
  3. З картоплі зробити пюре, дати трішки охолонути.
  4. Цибулю з грибами обсмажити на олії до готовності.
  5. В мисці змішати томатну пасту, сіль і цукор. Додати воду, прованські трави.
  6. В тепле картопляне пюре влити олію, перемішати. Додати борошно, замішати тісто.
  7. Стіл застелити харчовою плівкою, злегка змастити її олією.
  8. Викласти картопляне пюре, зверху грибну начинку і загорнути рулетом.
  9. Нарізати рулет на порційні шматочки, викласти у форму, змащену олією і залити соусом.
  10. Відправити в розігріту духовку до 180º на 25 хвилин.

Готову страву посипаємо кропом і подаємо до столу!

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!