Тушені свинні відбивні, які підходять до будь-якого гарніру. Дуже просто, швидко і смачно!

Тушені свинні відбивні, які підходять до будь-якого гарніру. Дуже просто, швидко і смачно!
Тушені свинні відбивні, які підходять до будь-якого гарніру. Дуже просто, швидко і смачно!

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Олія – ​​30 мл
  • Томатний соус – 100 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, гострий перець – за смаком

Покроковий рецепт з фото

  1. М’ясо нарізаємо порційними пластинами, відбиваємо, солимо, перчимо за смаком.
  2. Обсмажуємо з двох сторін м’ясні заготовки, тимчасово переносимо на тарілку.
  3. На тій же сковороді підсмажуємо нашатковану кільцями ріпчасту цибулю, зубчик часнику.
  4. Повертаємо обсмажені відбивні на сковорідку.
  5. Заливаємо томатним соусом або розведеною у воді томатною пастою, кип’ятимо, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 15-20 хвилин.
  6. Тушковані відбивні зі свинини подаємо гарячими, за бажанням – з гарніром. М’ясо і томатна підлива ідеально поєднуються з картопляним п’юре, крупами, макаронами, овочами-гриль. Смачного!
    Тушені свинні відбивні, які підходять до будь-якого гарніру. Дуже просто, швидко і смачно!
    Тушені свинні відбивні, які підходять до будь-якого гарніру. Дуже просто, швидко і смачно!

     

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!