У мене тепер навіть стиглі банани не чорніють по 2 тижні: подруга працювала в супермаркеті, поділилася секретом, як потрібно зберігати

Хтось колись мені розповів, що потрібно обмотати плодоніжки дуже щільно поліетиленовим пакетом. І я наполегливо так постійно робила. Але … не працює! Так, не на другий день, але на третій банани чорніли.

Потім я десь прочитала, що потрібен не пакет, а фольга. І тоді стала я намотувати на плодоніжки фольгу.

Але через кілька днів банани все одно темніли.

Спасибі подрузі, яка влаштувалася в супермаркет продавцем. Вона мені багато всього розповіла (я тепер деякі продукти в супермаркетах зовсім не купую). Але і багато корисного вона теж там дізналася))

Загалом, плодоніжки банана потрібно опустити в розплавлений віск, а потім дати воску застигнути. І все. Два тижні мінімум банани залишаться свіжими і красивими. А віск потім просто викидається разом зі шкіркою. Шкоди точно ніякої, а от користь є!

Беру 2 банана, 200 грам сиру і готую десерт до чаю