У сезон кабачків я завжди готую ці оладки з сиром: смакота

Інгредієнти:

  • борошно цільнозернових сортів – 4 столові ложки;
  • кабачки (цукіні) – 2 штуки (середніх);
  • сир твердий – 100 г;
  • часник – 1 зубок;
  • сіль – щіпка;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • соняшникова олія – для обсмажування;
  • мелений перець – за смаком;
  • зелень – за смаком.

Рецепт приготування:

  1. На дрібній тертці натираємо твердий сир.
  2. Зелень промиваємо і дрібно нарізаємо. Видавлюємо часник.
  3. За допомогою блендера подрібнити одну цибулину.
  4. Порада. Для приготування оладок з кабачків краще використовувати молоді овочі. Для цієї страви можна використати також патісони або цукіні.

     

  5. Кабачки натираємо на дрібній тертці. Додаємо цибулю, тертий твердий сир, зелень і часник.
  6. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо яйця і добре розмішуємо.
  7. Додаємо борошно та ретельно розмішуємо. За потреби, додати ще борошно.
  8. Обсмажуємо овочеві оладки по кілька хвилин з кожного боку, поки не утвориться приємна скоринка і подаємо на стіл в гарячому вигляді з улюбленим соусом.