
Інгредієнти:
- борошно цільнозернових сортів – 4 столові ложки;
- кабачки (цукіні) – 2 штуки (середніх);
- сир твердий – 100 г;
- часник – 1 зубок;
- сіль – щіпка;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- соняшникова олія – для обсмажування;
- мелений перець – за смаком;
- зелень – за смаком.
Рецепт приготування:
- На дрібній тертці натираємо твердий сир.
- Зелень промиваємо і дрібно нарізаємо. Видавлюємо часник.
- За допомогою блендера подрібнити одну цибулину.
- Порада. Для приготування оладок з кабачків краще використовувати молоді овочі. Для цієї страви можна використати також патісони або цукіні.
- Кабачки натираємо на дрібній тертці. Додаємо цибулю, тертий твердий сир, зелень і часник.
- Солимо і перчимо за смаком. Додаємо яйця і добре розмішуємо.
- Додаємо борошно та ретельно розмішуємо. За потреби, додати ще борошно.
- Обсмажуємо овочеві оладки по кілька хвилин з кожного боку, поки не утвориться приємна скоринка і подаємо на стіл в гарячому вигляді з улюбленим соусом.