
Попробувавши один раз приготувати цей пиріг, ви будете готувати його знову і знову. Ніжний, смачний та з доступних інгредієнтів!
Продукти:
- 3 яйця;
- 3 яблука:
- 1 скл. цукру;
- сік половини лимона;
- 1 скл. кефіру;
- 250 г борошна;
- 10 г розпушувача;
- 50 г вершкового масла;
- щіпка солі.
Як готувати:
- Яйця збиваємо з цукром.
- Яблука наріжте кубиками. Збризніть соком лимона.
- Змішайте борошно з розпушувачем, додайте кефір, збиті яйця.
- Додайте у тісто яблука, все перемішайте.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом.
- Викладіть тісто.
- Зверху прикрасіть тонкими скибочками яблука.
- Полийте розтопленим вершковим маслом.
- Випікайте 40 хвилин при 170 С.
- Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.