
Інгредієнти:
- 2 жовтки
- 80 г цукру
- 40 г кукурудзяного крохмалю
- сік одного апельсина
- 500 мл молока
- 1 яйце
- екстракт ванілі
Рецепт приготування:
- Жовтки змішуємо з цукром до однорідної маси.
- Додаємо крохмаль, перемішуємо.
- Вливаємо сік 1 апельсина та продовжуємо перемішувати, щоб не було грудочок.
- Вливаємо 500 мл молока, перемішуємо.
- Переливаємо масу в каструлю, проціджуємо через сито.
- Варимо на повільному вогні, поки маса не загустіє.
- Форму 15*20 см застеляємо пергаментом та перекладаємо масу.
- Розрівнюємо та відправляємо на 30-60 хвилин в холодильник для застигання.
- Виймаємо з форми та нарізаємо шматочками.
- Викладаємо заготовки на деко, застелене пергаментом та змащуємо яйцем+кілька крапель екстракту ванілі.
- Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 180º. Смачного!