
Інгредієнти:
- 1 яблуко
- 500 мл молока
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
- 1 пакетик карамельного крему / 100 г
Для прикраси:
- 1 яблуко
- 1/2 столової ложки вершкового масла
- 1 столова ложка цукру
- кориця
Процес приготування:
- Яблуко ріжемо шматочками, кладемо в чашу блендера, вливаємо молоко і збиваємо до однорідної маси. Проціджуємо.
- Виливаємо масу в сотейник, всипаємо карамельний крем і крохмаль, перемішуємо і варимо на вогні 2 хвилин, постійно помішуючи.
- Виливаємо в порційні склянки, даємо охолонути і ставимо в холодильник на 1-2 години.
- Для прикраси: яблуко чистимо від шкірки, нарізаємо кубиками. Викладаємо яблука в сковороду, додаємо масло, цукор, корицю і ставимо на плиту. Карамелізуємо яблука близько 12 хвилин, постійно помішуючи.
- Викладаємо яблука зверху на десерт, можна ще посипати мигдальними пелюстками.
Смачного!
https://youtu.be/5FMBeTuadwk