Улюблене сирне печиво. Один з найпростіших рецептів м’якого і смачного сирного печива

Інгредієнти:

  • сир – 250 г;
  • масло вершкове – 80 г;
  • цукор – 2 ст.л.(або за смаком);
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч.л.;
  • сіль – дрібка;
  • кориця.

Рецепт приготування:

  1. Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром, сіллю, сиром і вимішуємо лопаткою або віночком до однорідності.
  2. Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо м’яке і гладке тісто. Кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
  3. Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо на 2 частини.
  4. Кожну рокачуємо в тонкий пласт і ріжемо на неширокі смужки, посипаємо цукром і корицею. Загортаємо в рулетик.
  5. Деко застилає пергаментом і викладаємо печиво.
  6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 30 хвилин. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. Смачного!