Інгредієнти:
- сир – 250 г;
- масло вершкове – 80 г;
- цукор – 2 ст.л.(або за смаком);
- борошно – 200 г;
- розпушувач – 1 ч.л.;
- сіль – дрібка;
- кориця.
Рецепт приготування:
- Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром, сіллю, сиром і вимішуємо лопаткою або віночком до однорідності.
- Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо м’яке і гладке тісто. Кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
- Робочу поверхню посипаємо борошном, викладаємо тісто, ділимо на 2 частини.
- Кожну рокачуємо в тонкий пласт і ріжемо на неширокі смужки, посипаємо цукром і корицею. Загортаємо в рулетик.
- Деко застилає пергаментом і викладаємо печиво.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 30 хвилин. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. Смачного!