Улюблені деруни за 3 хвилини: без тертки. Перевірений спосіб!

Улюблені деруни за 3 хвилини: без тертки. Перевірений спосіб!
Улюблені деруни за 3 хвилини: без тертки. Перевірений спосіб!

Деруни – досить проста і швидка страва, яку ми дуже любимо. Картоплю натирають на терці і змішують з цибулею. Потім обсмажують до красивого золотистого кольору і подають ще гарячими. Але що, якщо процес приготування можна прискорити. Сьогодні ми розповімо,  як приготувати деруни в блендері.

Смак картопляних млинців безпосередньо залежить від консистенції маси. Якщо натерти картоплю вручну, маса не буде однорідною. Подрібнені до стану пюре овочі зроблять деруни дуже ніжними. Швидше, легше, краще – переконайтеся самі.

Продукти:

  • 1 кг картоплі;
  • 2 яйця;
  • олія;
  • 1-2 цибулини;
  • 1 стак. борошна;
  • сіль;
  • чорний мелений перець.

Як готувати:

  1. Очистіть цибулю і картоплю, наріжте невеликими шматочками.
  2. За допомогою блендера перемеліть окремо картоплю, а потім цибулю.
  3. Змішайте пюре з овочів і додайте яйця. Добре перемішайте.
  4. Додайте борошно. Залежно від соковитості картоплі кількість борошна може відрізнятися.
  5. Приправте сіллю і перцем.
  6. Смажте на розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Найкраще картопляні деруни поєднуються зі сметаною. Так що обов’язково поставте цей молочний продукт на стіл. Буде смачно!

За матеріалами.