Універсальний ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ для ТОРТІВ і ТІСТЕЧОК! Пальчики оближеш!

Універсальний ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ для ТОРТІВ і ТІСТЕЧОК! Пальчики оближеш!
Універсальний ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ для ТОРТІВ і ТІСТЕЧОК! Пальчики оближеш!

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 175 г
  • Вершковий сир Маскарпоне – 335 г кімнатної температури
  • Какао – 70 г
  • Цукрова пудра – 150 г

Рецепт приготування:

  1. За допомогою міксера, вершкове масло кімнатної температури збиваємо до світлої, пишної маси.
  2. Додаємо сир кімнатної температури та продовжуємо збивати до однорідної маси.
  3. Додаємо цукрову пудру.
  4. Какао попередньо просіюємо та додаємо в масу.
  5. Все ретельно перемішуємо міксером до гладкої однорідної консистенції.

Виходить МЕГА-смачний шоколадний крем, який сміливо можна додавати до тортів та еклерів !

Універсальний ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ для ТОРТІВ і ТІСТЕЧОК! Пальчики оближеш!
Універсальний ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ для ТОРТІВ і ТІСТЕЧОК! Пальчики оближеш!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!