
Інгредієнти:
- картопля -1 кг
- молоко – 200 мл
- вершкове масло – 70 г
- фарш – 500 г
- печериці – 500 г
- цибуля – 250 г
- сир – 200-250 г
- сіль, перець – за смаком
- паприка – 1 ч. л.
Рецепт приготування:
- Печериці порізати шматочками, смажити на сухій сковороді до випаровування рідини. Влити олію, додати порізану півкільцями цибулю, посолити та поперчити за смаком. Тушити ще кілька хвилин.
- На іншу сковороду викласти фарш, додати сіль, перець та паприку. Тушити до готовності.
- Відварити картоплю в підсоленій воді, злити всю воду, зробити п’юре, додавши молоко та вершкове масло.
- Сир натерти на грубій тертці.
- На дно форми для запікання викласти п’юре. Посипати тертим сиром (половиною). Далі викласти гриби з цибулею, розрівняти.
- Зверху викладасти фарш та посипати сиром, що залишився.
- Запікати в розігрітій духовці до 180 º 15 хвилин.
Смачного!