В’ялені помідори, сливи та перець — тепер мої улюблені закуски на зиму. РЕЦЕПТИ

В’ялені помідори, сливи та перець в духовці: рецепт приготування з фото

Вони ідеально підходять до вина, смакують з сирами, піцою та пастою, або їсти, просто поклавши на хліб.

В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото

В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото

В’ялені сливи в домашніх умовах: простий рецепт приготування

В’ялені сливи в домашніх умовах: простий рецепт приготування

В’ялений болгарський перець – рецепт

Інгредієнти:

  • перець болгарський – 3 шт.
  • олія оливкова – 2 ст.л.
  • часник – 5 шт.
  • олія – 0,5 скл.
  • сіль, перець
  • трави італійські
  • кріп сушений
  • горіх мускатний

Рецепт приготування:

Перець вимити, обсушити, очистити від насіння, розрізати на половинки або на три частини. Змастити олією перці і деко (застелити пергаментним папером). Покласти перці шкіркою вниз, посипати спеції, додати часник. Відправити в духовку при температурі 100-120 градусів на 4-5 годин. Коли перець буде готовий, покласти в банку і залити олією (за умови зберігання в холодильнику). Смачного!

Перець в'ялений на зиму в духовці
Перець в’ялений на зиму в духовці