В’ялені помідори, сливи та перець в духовці: рецепт приготування з фото
Вони ідеально підходять до вина, смакують з сирами, піцою та пастою, або їсти, просто поклавши на хліб.
В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото
В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото
В’ялені сливи в домашніх умовах: простий рецепт приготування
В’ялені сливи в домашніх умовах: простий рецепт приготування
В’ялений болгарський перець – рецепт
Інгредієнти:
- перець болгарський – 3 шт.
- олія оливкова – 2 ст.л.
- часник – 5 шт.
- олія – 0,5 скл.
- сіль, перець
- трави італійські
- кріп сушений
- горіх мускатний
Рецепт приготування:
Перець вимити, обсушити, очистити від насіння, розрізати на половинки або на три частини. Змастити олією перці і деко (застелити пергаментним папером). Покласти перці шкіркою вниз, посипати спеції, додати часник. Відправити в духовку при температурі 100-120 градусів на 4-5 годин. Коли перець буде готовий, покласти в банку і залити олією (за умови зберігання в холодильнику). Смачного!