Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

Ніжні і хрусткі частування можна зробити і без вафельниці. Ми розповімо вам рецепт приготування вафельних трубочок на сковороді . Продукти для таких ласощів завжди знайдуться на вашій кухні.

Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.
  • молоко – 100 мл
  • вершкове масло – 100 г
  • цукор – 150 г
  • ванільний цукор – 1 п.
  • борошно – 200 г
  • сіль – дрібка

Рецепт приготування вафельних трубочок на сковороді

  1. Збийте яйця з цукром до пишної піни. Потім додайте молоко і сіль, перемішайте. Розтопіть вершкове масло і додайте до тіста, збийте все міксером.
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

     

  2. Просійте борошно. Додайте до тіста, ретельно перемішайте міксером. Суміш повинна вийти однорідною.
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

     

  3. Поставте суху сковороду на невеликий вогонь. Налийте 1-1,5 ложки тіста і розподіліть його рівномірно. Обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

     

  4. Поки вафлі ще гарячі, звертайте їх в трубочку. А після того, як частування охолоне, його можна наповнити начинкою.
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото

     

  5. Начинкою для них може бути все, що вам завгодно: від згущеного молока і варення до вершкового сиру.

    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото
    Вафельні трубочки на сковороді — ніжні та хрусткі. Покроковий рецепт з фото