Вафлі зі згущеним молоком готую на сковороді! Хрусткі трубочки без вафельниці і духовки

Інгредієнти:

  • цукор і масло вершкове – по 120 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • ванілін;
  • борошно – 150 г;
  • дрібка солі;
  • згущене молоко – 250 г;
  • горіхи (за бажанням).

Процес приготування:

  1. Яйця збиваємо з сіллю і цукром, ваніліном. Збивати потрібно на великій швидкості міксера до пишної маси. Процес повинен займати не менше 5 хвилин.
  2. Вершкове масло розтоплюємо і охолоджуємо, вливаємо в яєчну масу, збиваємо ще близько 1 хвилини.
  3. Всипаємо просіяне борошно, перемішуємо до повної однорідності.
  4. Сковороду нагріваємо і виливаємо столову ложку тіста, розподіляємо по сковороді.
  5. Смажимо з двох сторін до рум’яної скоринки.
  6. Звертаємо вафлі  в трубочку в гарячому вигляді.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!