Варене сало по-українськи: ніжне, м’якесеньке, запашне. Домашній, перевірений роками, рецепт!

Варене сало по-українськи: ніжне, м'якесеньке, запашне. Домашній, перевірений роками, рецепт!
Варене сало по-українськи: ніжне, м'якесеньке, запашне. Домашній, перевірений роками, рецепт!

Ніжне, м’якесеньке, запашне… це все про сало, яке полюбляють українці! Я знаю точно, як приготувати саме таке найсмачніше сало! Це домашній, перевірений роками, рецепт! Готується дуже просто і завжди виходить дуже смачно! Спробуйте!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • сало – 800 г

МАРИНАД:

  • вода – 1 л
  • сіль – 1 ст.л.
  • цукор – 1 ст.л
  • оцет 9 % – 2 ст.л.
  • перець горошок – 5-6 шт.
  • перець духмяний – 5-6 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • гірчиця в зернах – 0,5 ч.л.

СПЕЦІЇ:

  • чорний перець мелений – 1 ч.л.
  • паприка мелена – 1 ч.л.
  • копчені овочі мелені – 1 ст.л.
  • часник – 5-6 зуб.

Процес приготування (відео):

https://youtu.be/fRG-yYBGhh8