Вареники в каструлі тепер не варю. Показую, як я готую вареники з сиром (два рецепти тіста)

Вареники в каструлі тепер не варю. Показую, як я готую вареники з сиром (два рецепти тіста)
Вареники в каструлі тепер не варю. Показую, як я готую вареники з сиром (два рецепти тіста)

РЕЦЕПТИ:

Тісто на окропі (заварне тісто)

1 склянка – 250 мл

  • Борошно – 3 склянки
  • Окріп – 1 скл. (не повна!)
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Тісто на молоці

  • Борошно – 3 склянки (може знадобитися менше!)
  • Молоко – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Начинка: 

  • Адигейський сир – 350 г
  • Вершкове масло (розтоплене) – 3-4 ч.л.
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Сіль – щіпка

Рецепт приготування: 

  1. В миску просіяти борошно. Додати яйце, сіль та олію. Перемішати.
  2. Поступово додавати окріп та замішувати тісто. Залишити тісто на 15 хвилин.
  3. Приготуємо начинку: сир розім’яти виделкою, додати сіль, масло та жовток. Перемішати.
  4. Формуємо вареники та готуємо в духовці “на пару”.

Як приготувати вареники в духовці дивіться на відео:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!