Весь секрет в пуховому тісті! Його печуть вже всі мої подруги: мій фірмовий пиріг, готується лише 30 хвилин

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Мінеральна вода – 300 мл
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 / 2 ч.л.
  • Дріжджі сухі – 10 г (Або свіжі 30 г)
  • Борошно – 500 – 520 г (+2 ст.л.)
  • Олія – 100 мл

Для капустяної начинки:

  • Капуста – 300 г
  • Морква – 1 шт.
  • Олія – 3-4 ст.л.
  • Сіль – 1 / 3 ч.л.
  • Чорний перець – на смак
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Лимонна кислота – 1 / 4 ч.л. (За бажанням)

Процес приготування:

  1. Воду змішуємо з цукром і сіллю, дріжджами, 2 ложками борошна і залишаємо на 15 хвилин.

  2. Вливаємо олію, перемішуємо.

  3. Борошно просіваємо і частинами вводимо в масу, вимішуємо м’яке, трохи липке тісто. Накриваємо його плівкою і залишаємо на 30 хвилин.

  4. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на грубій тертці, капусту шаткуємо.

  5. Обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо моркву, перемішуємо і трохи тушкуємо. Додаємо капусту, перемішуємо.

  6. Коли капуста стане м’якою, солимо, перчимо, додаємо інші спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні ще 10 хвилин.

  7. Тісто обминаємо, ділимо на порційні шматочки, робимо з них “колобки”.

  8. Розкочуємо кожен в коржик, викладаємо начинку, защипуємо краї.

  9. Круглу форму для випічки змащуємо олією і викладаємо щільно пиріжки.
  10. Залишаємо пиріжки на 10 хвилин і змащуємо збитим яйцем. Залишки яйця виливаємо у начинку з капусти.

  11. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг 30-35 хвилин, але орієнтуйтеся по своїй духовці.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!