
Рекомендую приготувати кабачки в духовці, вам обов’язково сподобається!
Інгредієнти:
- кабачок – 2-3 шт.
- сметана – 2 ст.л.
- часник – 3-4 зуб. (на (свій) смак)
- сіль – 1 ч.л. (на (свій) смак)
- паприка – 1 ч.л.
- сухий часник – 1 ч.л.
- прованські трави – 1 ч.л.
- панірувальні сухарі – 2 ст.л.
Процес приготування:
- Нарізаємо кабачки, подрібнюємо часник.
- Змішуємо кабачки з сіллю, спеціями, сметаною і сухарями. Гарненько перемішуємо.
- Викладаємо у форму для запікання та відправляємо в розігріту до 180º на 30 хвилин.
Подаємо зі сметанно-часниковим соусом.
Смачного!