Від них дуже важко відірватися! Картопляні биточки — бюджетний варіант

Інгредієнти:

  • 600 г вареної картоплі (5 шт.);
  • 150 г ковбаси;
  • 100 г сиру;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 яйця;
  • зелень на (свій) смак;
  • сіль і перець на (свій) смак.

Спосіб приготування:

    1. Натираємо відварену картоплю, ковбасу і твердий сир на грубій тертці.
    2. Додаємо яйця, борошно, подрібнену зелень, сіль і чорний перець на (свій) смак, все добре перемішуємо.
    3. Формуємо вологими руками биточки. Обвалюємо биточки в борошні або панірувальних сухарях.
    4. Обсмажуємо на олії до золотистої скоринки з двох сторін.