
А Ви любите Баунті?) Пропоную простий рецепт приготування цих смачних кокосових батончиків. Всі інгредієнти вже є у Вас вдома! Від оригіналу просто не відрізнити! Смачного!
Інгредієнти: (на 16 шт.)
- 100 г вершкового масла 82.5%
- 70 г цукру (за смаком)
- 70 мл молока
- 100-170 г кокосової стружки
- Щіпка солі
Для глазурі:
- 150 г шоколаду
- 30 г рослинної олії без запаху
Рецепт приготування:
- Молоко змішуємо з цукром і вершковим маслом, ставимо на вогонь.
- Варимо на середньому вогні до повного розчинення цукру і масла. Вимикаємо вогонь і додаємо кокосову стружку і ретельно перемішуємо. Масу охолоджуємо.
- Форму застиляємо пергаментом і викладаємо масу, вирівнюючи її і притоптуючи лопаткою. Залишаємо охолонути і ставимо в морозилку на 1 – 2 години.
- Викладаємо масу на стіл і нарізаємо на батончики гострим ножем. Пальцями примніть гострі кутики і знову ставимо масу в морозилку.
- Шоколад ламаємо на шматки і розтоплюємо, але не доводимо до кипіння. Перемішуйте його, щоб він добре розтанув і став однорідним. Вливаємо олію та змішуємо до однорідного стану.
- Занурюємо кожен батончик в глазур і почекайте пару секунд, щоб зайва глазур стекла і викладайте назад на пергамент. Якщо маса залишилася, просто полийте зверху батончики. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Домашні Баунті готові! Спробуйте! 😉
