Від оригіналу не відрізнити, і все натуральне! Баунті в домашніх умовах

Від оригіналу не відрізнити, і все натуральне! Баунті в домашніх умовах
Від оригіналу не відрізнити, і все натуральне! Баунті в домашніх умовах

А Ви любите Баунті?) Пропоную простий рецепт приготування цих смачних кокосових батончиків. Всі інгредієнти вже є у Вас вдома! Від оригіналу просто не відрізнити! Смачного!

Інгредієнти: (на 16 шт.)

  • 100 г вершкового масла 82.5%
  • 70 г цукру (за смаком)
  • 70 мл молока
  • 100-170 г кокосової стружки
  • Щіпка солі

Для глазурі:

  • 150 г шоколаду
  • 30 г рослинної олії без запаху

Рецепт приготування:

  1. Молоко змішуємо з цукром і вершковим маслом, ставимо на вогонь.
  2. Варимо на середньому вогні до повного розчинення цукру і масла. Вимикаємо вогонь і додаємо кокосову стружку і ретельно перемішуємо. Масу охолоджуємо.
  3. Форму застиляємо пергаментом і викладаємо масу, вирівнюючи її і притоптуючи лопаткою. Залишаємо охолонути і ставимо в морозилку на 1 – 2 години.
  4. Викладаємо масу на стіл і нарізаємо на батончики гострим ножем. Пальцями примніть гострі кутики і знову ставимо масу в морозилку.
  5. Шоколад ламаємо на шматки і розтоплюємо, але не доводимо до кипіння. Перемішуйте його, щоб він добре розтанув і став однорідним. Вливаємо олію та змішуємо до однорідного стану.
  6. Занурюємо кожен батончик в глазур і почекайте пару секунд, щоб зайва глазур стекла і викладайте назад на пергамент. Якщо маса залишилася, просто полийте зверху батончики. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Домашні Баунті готові! Спробуйте! 😉

Від оригіналу не відрізнити, і все натуральне! Баунті в домашніх умовах
Від оригіналу не відрізнити, і все натуральне! Баунті в домашніх умовах