
Від сьогодні готуватиму картоплю лише за цим рецептом! Смачний рецепт для всієї родини
Інгредієнти:
- 5 картоплин
- 4 ст. ложки олії
- Сіль, перець,
- мелена червона паприка
- 500 грам фаршу
- 1 цибулина
- 2 шт. болгарського перцю (червоний і зелений)
- 2 зубчики часнику
- 4 ст. ложки олії
СОУС
- 500 мл вершків
- 2 яйця
- кріп
- Сіль, перець, мелена паприка, каррі
- 4 ст. ложки олії
- 3 зубчики часнику
- 1,5 ст. ложки борошна
- сир чеддер
- помідор
Рецепт приготування:
- Картоплю добре промити, нарізати кружальцями, товщиною 0,5 см.
- Викласти на деко, застелене пергаментом.
- Цибулю, часник та болгарський перець нарізати кубиками.
- Цибулю та часник обсмажити на олії, додати фарш та болгарський перець.
- Посолити, додати спеції за смаком ( паприку, чорний перець).
- Картоплю полити олією (4 ст.л.), посипати паприкою, чорним перцем, посолити.
- Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 º.
- Половину картоплі викласти в глибоку посудину, викласти поверх суміш із фаршу, зверху знову картоплю.
- 500 мл вершків змішати з паприкою, чорним меленим перцем, сіллю та каррі. Додати кріп та 2 яйця. Ретельно перемішати.
- Додати решту інгредієнтів та залити соусом картоплю. Викласти поверх натертий сир та помідори.
- Запікати при температурі 200º 20 хвилин.