Від сьогодні готуватиму картоплю лише за цим рецептом! Смачний рецепт для всієї родини

Від сьогодні готуватиму картоплю лише за цим рецептом! Смачний рецепт для всієї родини
Від сьогодні готуватиму картоплю лише за цим рецептом! Смачний рецепт для всієї родини

Від сьогодні готуватиму картоплю лише за цим рецептом! Смачний рецепт для всієї родини

Інгредієнти:

  • 5 картоплин
  • 4 ст. ложки олії
  • Сіль, перець,
  • мелена червона паприка
  • 500 грам фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 шт. болгарського перцю (червоний і зелений)
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. ложки олії

СОУС

  • 500 мл вершків
  • 2 яйця
  • кріп
  • Сіль, перець, мелена паприка, каррі
  • 4 ст. ложки олії
  • 3 зубчики часнику
  • 1,5 ст. ложки борошна
  • сир чеддер
  • помідор

Рецепт приготування:

  1. Картоплю добре промити, нарізати кружальцями, товщиною 0,5 см.
  2. Викласти на деко, застелене пергаментом.
  3. Цибулю, часник та болгарський перець нарізати кубиками.
  4. Цибулю та часник обсмажити на олії, додати фарш та болгарський перець.
  5. Посолити, додати спеції за смаком ( паприку, чорний перець).
  6. Картоплю полити олією (4 ст.л.), посипати паприкою, чорним перцем, посолити.
  7. Готувати в духовці 20 хвилин при температурі 180 º.
  8. Половину картоплі викласти в глибоку посудину, викласти поверх суміш із фаршу, зверху знову картоплю.
  9. 500 мл вершків змішати з паприкою, чорним меленим перцем, сіллю та каррі. Додати кріп та 2 яйця. Ретельно перемішати.
  10. Додати решту інгредієнтів та залити соусом картоплю. Викласти поверх натертий сир та помідори.
  11. Запікати при температурі 200º 20 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!