
Рецепт картоплі по-селянськи
Інгредієнти:
- 6 великих картоплин;
- чайна ложка крохмалю;
- 2 столові ложки соняшникової олії;
- половина чайної ложки паприки;
- по чверті чайної ложки чорного перцю і гранульованого часнику;
- по дрібці солі і гострого червоного перцю.
Рецепт приготування:
- В першу чергу ретельно миємо картоплю разом з шкіркою (шкірку можна і очистити).
- Нарізаємо шматочками і перекладаємо в глибоку миску. Туди додаємо крохмаль (завдяки крохмалю картопля отримає хрустку скоринку) і ретельно перемішуємо, потім соняшникову олію – знову мішаємо, всі спеції – знову мішаємо.
- Після цього перекладаємо картоплю на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку на 30 хвилин.
- Потім деко витягуємо, солимо картоплю і знову відправляємо її пекти, на цей раз на 10 хвилин, після чого її можна буде подавати до столу з вашим улюбленим соусом: