Відкрила для себе новий рецепт приготування будь-якої риби «В шубці». Готується просто, а виходить завжди смачно!

Відкрила для себе новий рецепт приготування будь-якої риби «В шубці». Готується просто, а виходить завжди смачно!
Відкрила для себе новий рецепт приготування будь-якої риби «В шубці». Готується просто, а виходить завжди смачно!

Інгредієнти:

  • філе риби, 500 г;
  • солодкий перець – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершки, 200 г;
  • яйце, 1 шт.;
  • масло вершкове, 20 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування:

  1. Ріжемо рибку порційними шматочками та складаємо в форму для запікання. Солимо і перчимо, додайте улюблені спеції.
  2. Перець солодкий і цибулю ріжемо півкільцями або кубиком, як вам зручно.
  3. Спочатку посипаємо рибу цибулею, потім кладемо зверху перець.
  4. Для заливки розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з вершками.

     

  5. Додаємо в масу яйце, солимо і перчимо, змішуємо із зеленню.

     

  6. Поливаємо рибу заливкою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  7. До такої рибки підходять найрізноманітніші гарніри та салати. В заливку можна ще додати трохи гірчиці на (свій) смак (гострої або солодкої).
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!