
Салат “Експрес-вінегрет”
Інгредієнти:
- Буряк варений – 430 г
- Картопля в мундирі – 200 г
- Солоні бочкові огірки – 250 г
- Червона цибуля (ріпчаста) – 35 г
- нерафінована соняшникова олія – 20 мл
Теплий салат з буряка
- Буряк варений (запечений) – 430 г
- Цибуля – 250 г
- Часник – 2 зубчики
- Олія
- Яйце – 2 шт.
- Сіль
- Суміш подрібнених перців
Гострий буряковий салат з куркою
Інгредієнти:
- Буряк – 200 г
- Морква – 200 г
- Цибуля – 200 г
- Філе курячої грудки – 300 г
- Соєвий соус – 50 мл
- Яблучний оцет – 15 мл
- Гострий перець – 15 г
- Олія (оливкова) – 10 мл (цибуля) + 10 мл (заправка)
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Сіль
- Петрушка – 10 г
Детальний рецепт приготування: