Влітку котлети НЕ смажу: готую простіше і швидше! Смакота з фаршу та кабачків в духовці

Інгредієнти:

  • фарш – 600 г;
  • кабачки – 200 г;
  • помідор – 1 шт.;
  • цибуля зелена і зелень;
  • сир – 90 г;
  • сухарі панірувальні – 2 ст.л.;
  • сіль і перець.

Процес приготування?

  1. Кабачок натерти на грубій тертці. Зелену цибулю дрібно нарізати.
  2. Додати кабачок і цибулю до фаршу. Посолити, поперчити за смаком. Додати панірувальні сухарі. Добре перемішати.
  3. Викласти в форму. Розмір моєї форми: 21 см на 21 см.
  4. Запікати при температурі 200 градусів 20 хвилин.
  5. Сир натерти на тертці, нарізати помідори.
  6. Зверху викласти шматочки помідорів, посипати сиром і випікати ще 10-15 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!