
Інгредієнти:
- фарш – 600 г;
- кабачки – 200 г;
- помідор – 1 шт.;
- цибуля зелена і зелень;
- сир – 90 г;
- сухарі панірувальні – 2 ст.л.;
- сіль і перець.
Процес приготування?
- Кабачок натерти на грубій тертці. Зелену цибулю дрібно нарізати.
- Додати кабачок і цибулю до фаршу. Посолити, поперчити за смаком. Додати панірувальні сухарі. Добре перемішати.
- Викласти в форму. Розмір моєї форми: 21 см на 21 см.
- Запікати при температурі 200 градусів 20 хвилин.
- Сир натерти на тертці, нарізати помідори.
- Зверху викласти шматочки помідорів, посипати сиром і випікати ще 10-15 хвилин.