Вологий, пишний і дуже смачний манник “Зебра”. І готується просто!

Вологий, пишний і дуже смачний манник "Зебра". І готується просто!
Вологий, пишний і дуже смачний манник "Зебра". І готується просто!

Випічка виходить високою, пишною, розсипчастою – натуральний бісквіт!

Рецепт манника на кефірі

Інгредієнти:

  • манка – 1 ст.
  • цукор – 1 ст.
  • кефір – 2 ст.
  • пшеничне борошно – 1 ст.
  • яйце – 2 шт.
  • вершкове масло – 90 г
  • сода – 1 ч.л.
  • ванілін – щіпка
  • соняшникова олія – 1 ст.л.
  • какао-порошок – 3 ст.л.

Рецепт приготування:

  1. У миску влийте кефір, додайте соду, манну крупу, борошно, перемішайте. Залиште на 20-30 хвилин для набухання. Розм’якшене вершкове масло розітріть з цукром, ваніліном і яйцями. З’єднайте з кефірною масою, перемішайте. Розділіть тісто на 2 частини, в одну додайте какао-порошок і ретельно перемішайте.
  2. Роз’ємну форму змажте соняшниковою олією. У центр форми по черзі лийте тісто різного кольору. Зробіть зубочисткою малюнок у вигляді павутинки.
    Вологий, пишний і дуже смачний манник "Зебра". І готується просто!
    Вологий, пишний і дуже смачний манник “Зебра”. І готується просто!

     

  3. Випікайте пиріг 35-40 хвилин при 200 градусах. Готовність перевірте зубочисткою.

    Вологий, пишний і дуже смачний манник "Зебра". І готується просто!
    Вологий, пишний і дуже смачний манник “Зебра”. І готується просто!