
Інгредієнти:
- 300 г яловичого фаршу
- 5 середніх картоплин
- 2 столові ложки томатної пасти
- 90 мл оливкової олії
- 2 червоних перці
- 4 зелених перці
- 2 середніх цибулини
- 6 зубчиків часнику
- 3 середніх помідори
- 1 чайна ложка солі, спеції на (свій) смак
- 1 склянка води (200 мл)
- 100 г тертого сиру
Процес приготування:
- Овочі нарізаємо кубиком.
- На деко викладаємо фарш, овочі, заправляємо все олією і спеціями, вливаємо склянку води і добре перемішуємо.
- Накриваємо пергаментом і запікаємо 1 годину при 200-220 градусах. Вкінці посипаємо тертим сиром і допікаємо ще кілька хвилин.
Смачного!