Інгредієнти:
- маленьке печиво, 150 г;
- сметана, 150 г;
- згущене молоко, 200 г;
- курага, родзинки, арахіс, чорнослив, волоські горіхи – по 50 г.
Процес приготування:
- Десерт будемо робити в формі, з діаметром 16 см.
- Заливаємо сухофрукти окропом, обсушуємо і ріжемо на невеликі шматочки.
- Горіхи подрібнюємо на шматочки.
- Згущене молоко змішуємо зі сметаною і збиваємо блендером до однорідності.
- Тепер змішуємо в ємності всі інгредієнти, добре перемішуємо масу.
- Форму застилаємо плівкою і викладаємо масу, утрамбовуємо і накриваємо плівкою.
- Відправляємо десерт на кілька годин в холодильник.
Виймаємо десерт з форми, прибираємо плівку і прикрашаємо на свій смак.