
Інгредієнти:
- курячі крильця – 1 кг
- цибуля – 1 шт.
- томатна паста – 1 ст.л.
- соєвий соус – 3 ст.л.
- мед – 1 ст.л.
- аджика – 1 / 3 ч.л.
- сіль – 1 / 2 ч.л.
- перець – за смаком
- олія – 1 ст.л.
Для подачі:
- лаваш
- цибуля червона – 1 шт.
- зелень (кріп, кінза)
- оцет 6% – 1 ст.л.
Рецепт приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями, змішуємо з курячими крильцями. Крильця можна розрізати на дві частини. Солимо та перчимо.
- В окремій мисці змішуємо томатну пасту, соєвий соус, мед, аджику та олію. Змішуємо маринад з куркою.
- Відправляємо маринуватися на кілька годин в холодильник.
- Застеляємо деко пергаментом і викладаємо крильця, або нанизуємо їх на дерев’яні шпажки.
- Запікаємо в розігрітій до 200º духовці, час від часу духовку відкриваємо та змащуємо крильця маринадом, що залишився.
- Нарізаємо дрібно зелень, червону цибулю півкільцями, змішуємо та заправляємо оцтом.
- Викладаємо готові крильця на лаваш, зверху посипаємо цибулею з зеленню та подаємо з улюбленим соусом. Смачного!