Всі будуть пальчики облизувати, коли спробують цю страву з курки! Простий рецепт обіду або вечері

Всі будуть пальчики облизувати, коли спробують цю страву з курки! Простий рецепт обіду або вечері
Всі будуть пальчики облизувати, коли спробують цю страву з курки! Простий рецепт обіду або вечері

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 1 кг
  • цибуля – 1 шт.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • соєвий соус – 3 ст.л.
  • мед – 1 ст.л.
  • аджика – 1 / 3 ч.л.
  • сіль – 1 / 2 ч.л.
  • перець – за смаком
  • олія – 1 ст.л.

Для подачі:

  • лаваш
  • цибуля червона – 1 шт.
  • зелень (кріп, кінза)
  • оцет 6% – 1 ст.л.

Рецепт приготування:

  1. Цибулю нарізаємо півкільцями, змішуємо з курячими крильцями.  Крильця можна розрізати на дві частини. Солимо та перчимо.
  2. В окремій мисці змішуємо томатну пасту, соєвий соус, мед, аджику та олію. Змішуємо маринад з куркою.
  3. Відправляємо маринуватися на кілька годин в холодильник.
  4. Застеляємо деко пергаментом і викладаємо крильця, або нанизуємо їх на дерев’яні шпажки.
  5. Запікаємо в розігрітій до 200º духовці, час від часу духовку відкриваємо та змащуємо крильця маринадом, що залишився.
  6. Нарізаємо дрібно зелень, червону цибулю півкільцями, змішуємо та заправляємо оцтом.
  7. Викладаємо готові крильця на лаваш, зверху посипаємо цибулею з зеленню та подаємо з улюбленим соусом. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!