Всі гості просять приготувати цей КУРЯЧИЙ ТОРТИК! Я і сама від нього В ЗАХВАТІ!

Всі гості просять приготувати цей КУРЯЧИЙ ТОРТИК! Я і сама від нього В ЗАХВАТІ!
Всі гості просять приготувати цей КУРЯЧИЙ ТОРТИК! Я і сама від нього В ЗАХВАТІ!

Блюдо дивовижне за смаком. Ніжний і пікантний  тортик нікого не залишає байдужим. Мої гості завжди просять приготувати саме його. Цей курячий торт назавжди увійшов в наше меню. Спробуйте і ви!

Рецепт:

  • 400 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 450 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. солі;
  • 0,5 ч. л. меленого перцю;
  • 0,5 ч. л. мускатного меленого горіха;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 40 г твердого сиру.

  Для начинки:

  • 2 плавлених сирки;
  • 300 г маринованих грибів;
  • кріп, петрушка;
  • 3 зубці часнику;
  • 3 ст. л. майонезу.

Як готувати:

  1. У фарш додаємо сіль, перець, яйця, молоко, перемішуємо.
  2. Додаємо мускатний горіх, просіяне борошно.
  3. Все добре перемішуємо.
  4. Викладаємо невелику кількість маси на розігріту сковорідку.
  5. Смажимо з обох сторін.
  6. Мариновані гриби і зелень нарізаємо невеликими шматочками.
  7. Плавлений сирок натираємо на тертці.
  8. Змішуємо гриби, зелень і сир.
  9. Додаємо часник, пропущений через прес, і майонез.
  10. Все ретельно перемішуємо.
  11. Формуємо тортик: на кожен млинець викладаємо невелику кількість маси, акуратно розмащуємо.
  12. Верхній шар змащуємо масою, посипаємо тертим плавленим сиром і подрібненою зеленою цибулею.

Тортик виходить легким та водночас дуже ситним. Зберігайте перевірений рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями!