
Блюдо дивовижне за смаком. Ніжний і пікантний тортик нікого не залишає байдужим. Мої гості завжди просять приготувати саме його. Цей курячий торт назавжди увійшов в наше меню. Спробуйте і ви!
Рецепт:
- 400 г фаршу;
- 1 цибулина;
- 450 мл молока;
- 2 яйця;
- 4 ст. л. борошна;
- 1 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. меленого перцю;
- 0,5 ч. л. мускатного меленого горіха;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 40 г твердого сиру.
Для начинки:
- 2 плавлених сирки;
- 300 г маринованих грибів;
- кріп, петрушка;
- 3 зубці часнику;
- 3 ст. л. майонезу.
Як готувати:
- У фарш додаємо сіль, перець, яйця, молоко, перемішуємо.
- Додаємо мускатний горіх, просіяне борошно.
- Все добре перемішуємо.
- Викладаємо невелику кількість маси на розігріту сковорідку.
- Смажимо з обох сторін.
- Мариновані гриби і зелень нарізаємо невеликими шматочками.
- Плавлений сирок натираємо на тертці.
- Змішуємо гриби, зелень і сир.
- Додаємо часник, пропущений через прес, і майонез.
- Все ретельно перемішуємо.
- Формуємо тортик: на кожен млинець викладаємо невелику кількість маси, акуратно розмащуємо.
- Верхній шар змащуємо масою, посипаємо тертим плавленим сиром і подрібненою зеленою цибулею.
Тортик виходить легким та водночас дуже ситним. Зберігайте перевірений рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями!