Всі хто пробули — просять рецепт! Нереально смачний та ніжний печінковий паштет “З ізюминкою”

Всі хто пробули — просять рецепт! Нереально смачний та ніжний печінковий паштет "З ізюминкою", д
Всі хто пробули — просять рецепт! Нереально смачний та ніжний печінковий паштет "З ізюминкою",

Дуже простий і нереально смачний паштет з курячої печінки в духовці не залишить вас байдужими. Ніжний, ароматний – просто тане в роті. Всі, хто пробував – просять рецепт. А найголовніше – готується елементарно!

Інгредієнти:

  • печінка куряча (очищена від жилок і плівок) – 200 г;
  •  масло вершкове – 100 г (50 г в паштет і 50 г на заливку);
  • молоко – 50 мл;
  • коньяк – 2 ч.л.;
  • чорнослив – 4-5 шт.;
  • сіль – за смаком.

Чорнослив можна замінити на 50 г яблук, буде теж дуже смачно.

Процес приготування:

  1. Додати в миску курячу печінку, молоко, коньяк, чорнослив, сіль і розтоплене вершкове масло.
  2. Перебити все блендером до однорідної консистенції.
  3. Вилити отриману суміш у форму. Поставити форму в ємність з окропом і відправити в розігріту до 160 градусів духовку на 45 хвилин.

     

     

  4. Охолодити до кімнатної температури та залити зверху розтопленим вершковим маслом.
  5.  Відправити в холодильник до повного охолодження.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!