Всі шукають цей рецепт! Показую, як смачно та оригінально подати кабачок

Всі шукають цей рецепт! Показую, як смачно та оригінально подати кабачок
Всі шукають цей рецепт! Показую, як смачно та оригінально подати кабачок

Ароматний кабачковий рулет прекрасно поєднується з різними начинками. Цього разу я готую з сиром, печерицями та свіжою зеленню.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 4 шт.;
  • кріп;
  • борошно – 120 г;
  • сіль, суміш перців, італійські трави;
  • печериці – 300 г;
  • сир – 150 г

Процес приготування:

  1. Кабачки тремо на грубій тертці, віджимаємо.
  2. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, потім наливаємо трохи олії, солимо і перчимо, тушкуємо до готовності. Даємо остигнути.
  3. Кабачки змішуємо з часником, спеціями, подрібненим кропом і яйцями. Масу добре вимішуємо і всипаємо борошно, перемішуємо.
  4. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу, розрівнюємо по всій формі.
  5. Запікаємо корж при 200 градусів протягом 20 хвилин. Викладаємо корж з пергаментом на стіл.
  6. Викладаємо гриби, посипаємо тертим сиром. Звертаємо щільний рулет і зверху ще посипаємо сиром.
  7. Відправляємо в духовку і допікаємо 10 хвилин. 
  8. Рулет виходить дуже ароматним і смачним, як в гарячому, так і в холодному вигляді. 

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!