
Ароматний кабачковий рулет прекрасно поєднується з різними начинками. Цього разу я готую з сиром, печерицями та свіжою зеленню.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- кріп;
- борошно – 120 г;
- сіль, суміш перців, італійські трави;
- печериці – 300 г;
- сир – 150 г
Процес приготування:
- Кабачки тремо на грубій тертці, віджимаємо.
- Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, потім наливаємо трохи олії, солимо і перчимо, тушкуємо до готовності. Даємо остигнути.
- Кабачки змішуємо з часником, спеціями, подрібненим кропом і яйцями. Масу добре вимішуємо і всипаємо борошно, перемішуємо.
- Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу, розрівнюємо по всій формі.
- Запікаємо корж при 200 градусів протягом 20 хвилин. Викладаємо корж з пергаментом на стіл.
- Викладаємо гриби, посипаємо тертим сиром. Звертаємо щільний рулет і зверху ще посипаємо сиром.
- Відправляємо в духовку і допікаємо 10 хвилин.
- Рулет виходить дуже ароматним і смачним, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!