Всі сусіди і рідні готують тепер вареники тільки за цим рецептом! Смачні, ніжні та повітряні

Всі сусіди і рідні готують тепер вареники тільки за цим рецептом! Смачні, ніжні та повітряні

Інгредієнти:

  • борошно – 600 грамів;
  • яйця – 2 штуки;
  • вода – 0,5 склянки;
  • кефір – 0,5 склянки;
  • цукор – 2 столові ложки;
  • сіль – 0,5 чайної ложки;
  • дріжджі сухі – 2 чайні ложки.

Пишне тісто для вареників на кефірі. Покроковий рецепт

  1. Яйця збийте, додайте воду і кефір.
  2. Змішайте борошно з цукром, дріжджами і сіллю, додайте в кефірну суміш.
  3. Перемішайте та замісіть тісто! Обов’язково дайте цьому тісту постояти 10-15 хвилин, а потім починайте готувати  вареники, як ви звикли.
  4. Для начинки підійде капуста, картопля, сир, ягоди.

Вареники з цього тіста виходять дуже пишними. Я готувала їх як на пару, так і просто відварювала, результат чудовий в обох випадках. Смачного! 

Всі сусіди і рідні готують тепер вареники тільки за цим рецептом! Смачні, ніжні та повітряні