
Інгредієнти:
- борошно – 600 грамів;
- яйця – 2 штуки;
- вода – 0,5 склянки;
- кефір – 0,5 склянки;
- цукор – 2 столові ложки;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- дріжджі сухі – 2 чайні ложки.
Пишне тісто для вареників на кефірі. Покроковий рецепт
- Яйця збийте, додайте воду і кефір.
- Змішайте борошно з цукром, дріжджами і сіллю, додайте в кефірну суміш.
- Перемішайте та замісіть тісто! Обов’язково дайте цьому тісту постояти 10-15 хвилин, а потім починайте готувати вареники, як ви звикли.
- Для начинки підійде капуста, картопля, сир, ягоди.
Вареники з цього тіста виходять дуже пишними. Я готувала їх як на пару, так і просто відварювала, результат чудовий в обох випадках. Смачного!