
Ситний, смачний, але дуже простий рецепт. Виручає, коли швидко потрібно приготувати щось смачненьке, а в холодильнику – стандартний набір продуктів.
Продукти:
- 250 г борошна;
- 3 ст. л. оливкової олії;
- 1 ст. л. розпушувача;
- 130 г води;
- сіль.
Для начинки:
- 100 г сиру;
- 5 скибочок шинки.
Як готувати:
- У миску додаємо просіяне борошно, розпушувач.
- Додаємо олію, воду, сіль.
- Замішуємо тісто.
- Ділимо тісто на дві частини, кожну розтачуємо.
- Викладаємо шинку, сир.
- Накриваємо другою частиною тіста.
- Акуратно защипуємо краї.
- Викладаємо на змащену вершковим маслом сковорідку.
- Закриваємо кришкою.
- Готуємо по 5-6 хвилин з кожної сторони.
Чудова страва для сніданку і не тільки. Зберігайте універсальний рецепт, який виручить не раз. До речі, ви можете експериментувати з начинкою, і кожного разу у буде виходити нова страва!