Всього 150 г м`яса, а виходить ціла гора соковитих котлет

Капустяні котлети з м’ясним фаршем виходять дуже соковиті, ніжні. Можна приготувати ще томатно-сметанний соус з часником і зеленню. Тоді у вас вийде повноцінне друга страва з підливою, яка підходить до будь-якого гарніру.

Продукти:

  • 300 г капусти;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 150 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 ч. л. сіль;
  • петрушка;
  • 0, 5 ч. л. соди;
  • 0, 5 ч. л. перець;
  • 50 г борошна.

Як готувати:

  1. Шаткуємо капусту, цибулю дрібно ріжемо.
  2. Змішуємо цибулю і капусту, заливаємо окропом і залишаємо на 2 хвилини, зливаємо воду.
  3. Змішуємо капусту і цибулю з фаршем, яйцем, дрібно нарізаною петрушкою, сметаною, содою, сіллю, перцем та іншими спеціями на ваш смак.
  4. Формуємо котлети.
  5. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо котлети.
  6. За бажанням можна протушкувати їх в сметані з томатом або в вершках.

Зберігайте перевірений рецепт, і діліться з друзями!

За матеріалами.