
Цей тортик готується дуже швидко. Не потрібно нічого розтачувати. А корж випікається всього 10 хвилин. Спробуйте, вам сподобається!
Для коржа:
- 2 яйця;
- 1 б. згущеного молока;
- 1 скл. борошна;
- сіль;
- 1 ст. л. какао – за бажанням.
Крем:
- 250 г сиру;
- 250 г вершків;
- 100 г цукрової пудри;
- ванілін.
Глазур:
- 1 плитка шоколаду;
- 50 мл вершків.
Як готувати:
- Збиваємо яйця з сіллю, додаємо згущене молоко і ще раз збиваємо.
- Додаємо 1 склянку борошна і 0,5 ч. л. харчової соди.
- За бажанням можна додати 1 ст. л. какао, тоді торт вийде шоколадним.
- Форму застеляємо пергаментом, змащуємо маслом.
- Випікаємо при температурі 175-180 градусів 10 хвилин.
- Для крему збиваємо сир до отримання пастоподібної маси, додаємо вершки, збиті вершки з цукровою пудрою. За бажанням можна додати ванілін.
- Розрізаємо корж на дві частини.
- Змащуємо кожну частину кремом.
- Щоб приготувати глазур, розтоплюємо шоколад на паровій бані або у мікрохвильовій печі, додаємо вершки.
- Зверху змащуємо торт глазур`ю.
- Залишаємо на кілька годин у холодильнику, щоб торт настоявся.
Щоб приготувати тортик, не чекайте особливої нагоди. Готується швидко, а з`їдається ще швидше!