
Рулетики з беконом виходять дуже смачними. Таку страву можна сміливо подавати гостям, або приготувати для сімейної вечері.
Інгредієнти:
- 300 г м’ясного фаршу (свинина / яловичина)
- 4 скибочки хліба + 3 ст.л. молока
- 1 ст.л. гірчиці
- 1 цибулина
- ¼ ч.л. коріандру, ½ ч.л. сушеного часнику
- 2 ст.л. петрушки
- 2 яйця
- 200 г бекону
- ½ ч.л. солі, ½ ч.л. меленого чорного перцю
Приготування:
- Замочіть м’якуш хліба в молоці. Змішайте фарш, м’якуш хліба, гірчицю, натерту на тертці цибулю і дрібно нарізану петрушку. Додайте яйця, сіль, чорний перець, коріандр, сушений часник і добре перемішайте.
- Сформуйте з фаршу овальні тефтелі. Загорніть тефтелі в тонкі скибочки бекону. Розкладіть рулетики з беконом на деко (розміром 30х40см) з пергаментним папером. Випікайте рулетики близько 20 хвилин в розігрітій до 200 ° C духовці. Під час запікання, періодично перевертайте рулетики, щоб вони підрум’янилися з усіх боків.
На замітку: якщо фарш виходить занадто м’яким, додайте 2 ст.л. панірувальних сухарів.
https://youtu.be/nJMeN4ugEbU