Всього 300 г фаршу і всі задоволені! Приготуйте, вам сподобається!

Всього 300 г фаршу і всі задоволені! Приготуйте, вам сподобається!
Всього 300 г фаршу і всі задоволені! Приготуйте, вам сподобається!

Рулетики з беконом виходять дуже смачними. Таку страву можна сміливо подавати гостям, або приготувати для сімейної вечері.

Інгредієнти:

  • 300 г м’ясного фаршу (свинина / яловичина)
  • 4 скибочки хліба + 3 ст.л. молока
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 цибулина
  • ¼ ч.л. коріандру, ½ ч.л. сушеного часнику
  • 2 ст.л. петрушки
  • 2 яйця
  • 200 г бекону
  • ½ ч.л. солі, ½ ч.л. меленого чорного перцю

Приготування:

  1. Замочіть м’якуш хліба в молоці. Змішайте фарш, м’якуш хліба, гірчицю, натерту на тертці цибулю і дрібно нарізану петрушку. Додайте яйця, сіль, чорний перець, коріандр, сушений часник і добре перемішайте.
  2. Сформуйте з фаршу овальні тефтелі. Загорніть тефтелі в тонкі скибочки бекону. Розкладіть рулетики з беконом на деко (розміром 30х40см) з пергаментним папером. Випікайте рулетики близько 20 хвилин в розігрітій до 200 ° C духовці. Під час запікання, періодично перевертайте рулетики, щоб вони підрум’янилися з усіх боків.

На замітку: якщо фарш виходить занадто м’яким, додайте 2 ст.л. панірувальних сухарів. 

https://youtu.be/nJMeN4ugEbU