Вершковий торт, який тане в роті. Дуже швидкий і простий рецепт, а результат просто приголомшливий. Готується за лічені хвилини і з кількома інгредієнтами, з ніжним і дуже смачним кремом. Спробуйте, вам сподобається!
Продукти:
- 300 г борошна;
- 100 г цукру;
- 100 г вершкового масла;
- 1 яйце;
- 16 г розпушувача.
Для крему:
- 400 мл молока;
- 3 жовтки;
- 100 г цукру;
- 40 г борошна;
- цедра лимона.
Як готувати:
- У просіяне борошно додаємо цукор, розпушувач, вершкове масло.
- Ретельно перемішуємо.
- Додаємо яйце.
- Ставимо крихку масу у холодильник.
- Молоко виливаємо у каструлю, додаємо цедру лимона.
- Молоко нагріваємо, але щоб не кипіло.
- Жовтки перетираємо з цукром, додаємо борошно.
- Вливаємо в масу молоко, ретельно перемішуємо.
- Ставимо масу на вогонь, доводимо до кипіння, варимо 2 хвилини.
- У форму діаметром 22 см викладаємо шар крихти, розрівнюємо.
- Викладаємо шар крему.
- Чергуємо, доки вистачить інгредієнтів.
- Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
- За бажанням готовий торт посипаємо цукровою пудрою.