Всього кілька хвилин, і ви приготуєте торт, який тане в роті! Дуже швидкий і простий рецепт

Вершковий торт, який тане в роті. Дуже швидкий і простий рецепт, а  результат просто приголомшливий.  Готується за лічені хвилини і з кількома інгредієнтами, з ніжним і дуже смачним кремом. Спробуйте, вам сподобається!

Продукти:

  • 300 г борошна;
  • 100 г цукру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 16 г розпушувача.

Для крему:

  • 400 мл молока;
  • 3 жовтки;
  • 100 г цукру;
  • 40 г борошна;
  • цедра лимона.

Як готувати:

  1. У просіяне борошно додаємо цукор, розпушувач, вершкове масло.
  2. Ретельно перемішуємо.
  3. Додаємо яйце.
  4. Ставимо крихку масу у холодильник.
  5. Молоко виливаємо у каструлю, додаємо цедру лимона.
  6. Молоко нагріваємо, але щоб не кипіло.
  7. Жовтки перетираємо з цукром, додаємо борошно.
  8. Вливаємо в масу молоко, ретельно перемішуємо.
  9. Ставимо масу на вогонь, доводимо до кипіння, варимо 2 хвилини.
  10. У форму діаметром 22 см викладаємо шар крихти, розрівнюємо.
  11. Викладаємо шар крему.
  12. Чергуємо, доки вистачить інгредієнтів.
  13. Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
  14. За бажанням готовий торт посипаємо цукровою пудрою.