Всього один кабачок і смачний обід або вечеря готові! Просто, швидко та смачно!

Інгредієнти:

  • кабачок – 1-2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • болгарський перець (за бажанням)
  • сіль, перець, петрушка, часник
  • сир (пармезан)
  • 4 яйця
  • соняшникова олія (оливкова олія)

Процес приготування:

  1. Цибулю нарізаємо та обсмажуємо на олії. Додаємо нарізаний болгарський перець.
  2. Кабачки нарізаємо великими шматочками, додаємо сіль та перець.
  3. Викладаємо кабачки у сковорідку до решти інгредієнтів, без рідини, що утворилася.
  4. Видавлюємо часник, накриваємо кришкою і тушимо до готовності.
  5. Яйця змішуємо сіллю та перцем, виливаємо яєчну масу поверх кабачків і готуємо ще 2-3 хвилини.
  6. Готову страву посипаємо петрушкою та пармезаном. Смачного!

https://youtu.be/6SK9XWF6bcE