Інгредієнти:
- кабачок – 1-2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- болгарський перець (за бажанням)
- сіль, перець, петрушка, часник
- сир (пармезан)
- 4 яйця
- соняшникова олія (оливкова олія)
Процес приготування:
- Цибулю нарізаємо та обсмажуємо на олії. Додаємо нарізаний болгарський перець.
- Кабачки нарізаємо великими шматочками, додаємо сіль та перець.
- Викладаємо кабачки у сковорідку до решти інгредієнтів, без рідини, що утворилася.
- Видавлюємо часник, накриваємо кришкою і тушимо до готовності.
- Яйця змішуємо сіллю та перцем, виливаємо яєчну масу поверх кабачків і готуємо ще 2-3 хвилини.
- Готову страву посипаємо петрушкою та пармезаном. Смачного!
https://youtu.be/6SK9XWF6bcE