Всього ТРИ інгредієнти! Всі будуть в захваті від цих пружинистих зефірок

Всього ТРИ інгредієнти! Всі будуть в захваті від цих пружинистих зефірок
Всього ТРИ інгредієнти! Всі будуть в захваті від цих пружинистих зефірок

М’які, пружинисті і дуже смачні зефірки-маршмеллоу!

Інгредієнти:

  • 10 г желатину + 60 мл води
  • 220 г цукру + 60 мл води, + 1 ст.л. цукрової пудри
  • 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 20 г лимонного соку (за бажанням)

Процес приготування:

  1. Заливаємо желатин водою і залишаємо до набухання.
  2. Форму застеляємо харчовою плівкою і змащуємо її олією.
  3. Цукор змішуємо з водою. Якщо любите кислинку, додайте сік лимона.
  4. Варимо на середньому вогні, перемішуємо і доводимо до кипіння.
  5. Желатин нагріваємо в мікрохвильовці або за допомогою водяної бані.
  6. Сироп знімаємо з вогню і змішуємо з желатином, збиваємо 1 хвилину на маленькій швидкості міксера, потім 7 хвилин на високій швидкості. Маса повинна стати білою та дуже густою.
  7. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру. Також за бажанням, додайте харчовий барвник.
  8. Виливаємо масу в форму і накриваємо плівкою, ставимо в холодильник на кілька годин.
  9. Змішуємо крохмаль з пудрою і посипаємо стіл, викладаємо зефір і зверху теж присипаємо пудрою і крохмалем.
  10. Ріжемо зефір на порційні шматочки.

https://youtu.be/VZ0xEnyNIxs

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!