
Інгредієнти:
- Копчена куряча грудка (або звичайне філе) – 1 шт.
- Плавлений сирок – 2-3 шт.
- Яйце – 2-3 шт.
- Морква – 1-2 шт.
- Буряк – 1-2 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Майонез – за смаком
Рецепт приготування:
- Картоплю, моркву, буряк та яйця відварюємо до готовності. Чистимо.
- Курячу грудку ріжемо кубиками та викладаємо на плоску тарілку, розрівнюємо.
- Тремо на великій тертці картоплю та змащуємо майонезом.
- Далі – шар моркви, яєць та плавленого сирка. Всі шари також змащуємо майонезом.
- Останній шар – буряк+майонез та прикрашаємо салат зеленню. Смачного!
