Всю зиму будете шкодувати, якщо не приготуєте. Лінивий салат на зиму: готуйте одразу три порції

Всю зиму будете шкодувати, якщо не приготуєте. Лінивий салат на зиму: готуйте одразу три порції

Інгредієнти:

  • кабачки та огірки по 600 г;
  • цибуля – 300 г;
  • солодкий перець – 250 г;
  • морква – 200 г;
  • кріп і петрушка;
  • цукор – 4 ст.л;
  • сіль – 1 ст.л;
  • перець чорний – 0.5 ч.л;
  • приправа для моркви по-корейськи – 1 ст.л.;
  • олія – 80 мл;
  • оцет 9% – 60 мл.

Процес приготування:

  1. Огірки, кабачки, солодкий перець і моркву ріжемо соломкою. Цибулю – тонкими півкільцями.
  2. Зелень дрібно нарізаємо.
  3. Складаємо всі продукти у велику каструлю і додаємо цукор, сіль, перець, оцет, приправу для корейської моркви, олію. Перемішуємо овочі.
  4. Накриваємо кришкою і залишаємо на 3 години, періодично перемішуючи.
  5. Ставимо банки в каструлю на рушник. Наливаємо теплу воду.
  6. Після того, як вода закипить, стерилізуємо 15 хвилин.
  7. Щільно закручуємо кришками, перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!